fredag 22. mai 2009

Snop på ein fredag..Ja, egentlig so har vi innført lørdagssnop her i heimen, både for liten og stor er det greit å forholde seg til å ete snop den eine gongen i veka.. Blir meir stas rett og slett når vi ikkje mumser jamt. Bortsett frå at vi alltid unnar oss ein liten bit mørk sjokolade til kaffien, kvar einaste ettermiddag. Antioksidanter må jo til :) Men medan det var lett å slutte med snop fleire gonger i veka, er det mykje verre for mor å slutte å gjere "gode kjøp" på barnekle og interiørfronten.. Men men, vi skal jo ha glede av pengane vi jobbar hardt for-eller kva jenter?!!
Her er litt av det nyaste snopet eg har unna meg :

Dette plagget er som ein blomstrande hage, og heilt i mine nyanser! Tunika til 100 kroner på VeroModa, halv pris av full pris..


Detaljer frå tunikaen..

Strandmadrass frå Kid-79 kroner . Har planer om å slenge meg på den på terassen, gjerne med bok og noko godt avkjølande i glaset..Bluse frå KappAhl-romantic-serien, 299,-


Brikke eg har tenkt å bruke til barnebordet, 20,- for to på KID


Her er den andre brikka-i kjøligt isblått som står til Stelton kaffikanna mi og anna nips på kjøkenet, so den havnar i godt selskap der..


Støvlane kjem og frå KappAhl, og skal no bli brukt flittigt i hagen :) No skal eg nyte at barna søv, mannbrann er på nattjazz med gutta, so eg kan kose meg i fred og ro med dei nyaste interiørmagasina..God helg!

5 kommentarer:

 1. Kjempe fine ting,flotte tunikaer!Hadde me berre budd på andre sida av fjorden..Klem M

  SvarSlett
 2. Mye fint du har fått deg der.Får håpe det blir sommer tempratur slik at man får brukt både tunika og strand madrass!

  SvarSlett
 3. Åh, den strandmadrassa stod eg med i armane på Kid denne veka. men der kosta den vitterligen det dobbelte?? Nydelege støvlar - er dei i voksen størrelse? Og så var tunikaen og fin. herleg med slike sommarlege fargar og mønster!

  Håpar du hadde ein kosleg åleine-kveld!

  klem

  SvarSlett
 4. Hei!
  Utrolig flotte skåler du har øverst på bloggen!! Jeg har en som også er fra Figjo,den heter Maja,er veldig gla`i den...koselig blogg :)

  SvarSlett
 5. Så härliga färger på allt snop! ;-) Perfekt nu till sommaren. Tunikan från VeroModa ser verkligen flott ut!

  SvarSlett