mandag 11. januar 2010

Nytt år med blanke dagar-ny almanakk!
Da har lønna komme på konto-skal sei det gjekk pengar i desember, so denne lønna er etterlengta! Eg skal unne meg ei lita shopperunde.. Kikke litt på salget, men håpar først og fremst å komme heim med ny almanakk!!
Det er litt sus over eit nytt år, å starte med blanke ark , litt som følelsen ved skolestart kvar haust! Og heilt ny almanakk må til! Skulle ynskje Blafre hadde ein, den hadde eg likt :) Ser at det finst fleire ulike variantar på nettet, ma desse frå personligalmanacka.se som du kan tilpasse og lage eige design på! Ha ei flott vinterveke!

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg har kjøpt en fra personligalmanacka, og jeg er kjempefornøyd! Jeg har aldri greid å føre en hel almanakk (og det er jo litt tidlig å si om det går i år), men hittil har jeg skrevet mer i den enn hva jeg har gjort på et helt år tidligere ;-)

  Ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 2. Åh ja, det er kjekt å starte på ein ny almanakk! Eg har ein scrappealmanakk frå hobbyklubben i år, og den er så fin! (Men eigentleg litt for stor til å ha i veska)

  Kos deg med shopping!

  SvarSlett
 3. fine notatbøker er gull, en kan bli veldig glad i en notatblokk :D Nå fikk jeg altså lyst på ny notatblokk! (almanakk ekke greia mi, her er alt sånt datastyrt)

  SvarSlett