lørdag 30. oktober 2010

Bæretøy-Meitai!

Som de som føl med på bloggen min veit, har vi hatt familieforøkelse-veldig stort å få oppleva enno ein gong! Denne gongen har vi fått ei virkelig kosejente-ho vil helst bærast heile tida,og byssast i søvn, og vaknar straks ho vert lagt ned.. Ikkje so lett å få gjort andre saker då, som å blogge, hekle, lese bøker eller vaske kler.. Det meste blir vanskeleg med, bokstavleg talt, hendene fulle-:)


No har mor gått til innkjøp av meitai-eit asiatisk bæretøy, der baby/barn kan kjenne varme fra den som bærer, bevegelser og kjent&trygg lukt.
Vesla har berre brukt den i to dagar-men det er tydeleg at dette liker ho!
Har funne fleire gode stader på nettet med oppskrift på å sy sin eigen meitai,her fra tettintill.no . Ellers har eg planar om å sy dekor ytterplagg i retrostoff, til den eg alt har! Mykje enklare å feste enn eg frykta er den og! På YouTube kan du finne fleire fine videoar over ulike bæremåtar til nyfødt, 3 mnd, 6 mnd og større barn :)
2 kommentarer:

  1. Mei Tei er genialt. Og så kan det brukes så lenge, jeg har bært en treåring på ryggen med den. Veldig greit når en skal gjøre litt husarbeid, støvsuge for eksempel. Og så er det så koselig med nærheten.

    SvarSlett
  2. http://www.eddabedda.com/

    link til venninna mi si side, masse flotte bæretøy og andre kjekke produkter! ta ein kikk!

    SvarSlett