torsdag 8. januar 2009

Mmmmm..

Mitt første blogginnlegg i det nye året har ikkje akkurat so mykje glamour over seg-men likevel!
Ryggen har slått seg vrang, og eg går til behandling og er førebels sjukemeldt tom mandag 12.. Med litt ibux innabords går det sånn nokonlunde å komme seg litt rundt i huset, sette på ein klesvask,steike kjøttdeig, zappe på tvn, bla litt i interiørblada eg tenkte å lese i jula, hente og følge i barnehagen-sjølv om det er heilt på grensa av kva eg sikkert burde..Men når 2 åringen står der og hyler so løfte jo mamma opp da veit du, sjølv om han nok veg rundt 18-19 kg no.. osv..

Men eg trur eg har lært leksa mi, om enn på ein vond måte; Passe godt på og stelle bra med meg sjølv-då har du meir å gje i ein hektisk kvardag!!Var ikkje denne streken berre heilt herlig!!


So ei lita anbefaling frå meg til deg som liker mint, is og sjokolade-Diplomis sin nye DreamYogurtis med mint!! Nam nam! Synd dei lagar boksane so små.. eller kansje det berre er greitt i desse januartider :) Synst streken på designet var so herlig-og fargevalet passa so godt til innhaldet med kvit og grønt. Min vesle lokale "Coop Gule priser"-butikk har fått den i sortementet, so den finnes nok overalt..Løp og kjøp!!

7 kommentarer:

 1. Denne isen er helt konge! Har savnet smaken av mintis helt siden den gamle aftereight-isen forsvant (sikker 8-10 år siden). Er enig i i at streken er efin, ble positivt overrasket selv da jeg tok av lokket=)

  SvarSlett
 2. Ser at eg slurva med eit komma her, og som lærar kan eg jo ikkje berre la det bli ståande!! Tjihi. Det skal stå; Passe godt på, og stelle godt med meg sjølv!! Jada, eg e litt pirkete innimellom:)

  SvarSlett
 3. Den har eg ikkje prøvd, og så eg som er så glad i is då. Skal nok testa den ut. God bedring ! Å ha vondt i ryggen er ikkje noko særlig, så eg håpar at du snart vert betre. Kjenner meg litt att der, med skrivefeil og kommafeil, eg trur vi har det i blodet vi som er lærarar !! Ha ein fin kveld !

  SvarSlett
 4. Jeg kjøpte isen ved en feiltagelse, men etterpå har jeg kjøpt BARE den! Utrolig god!

  SvarSlett
 5. det høres ut som eg ikkj eskal prøve den isen der - det kan få uheldige fylgjer :)

  God betring med ryggen!

  SvarSlett
 6. Hei, så digg det så ut!!! Jeg skal løpe og kjøpe!!!
  Mvh

  SvarSlett
 7. Tror jeg virkelig må smake denne isen her... Så mange som reklamerer for denne :)
  Ha en fabelaktig flott helg og god bedring
  *Siv*

  SvarSlett