tirsdag 28. april 2009

Dagene rusler og går...mot vår!!


Det er hektiske dager på Kalvaneset om dagen.. Det luktar av vår, og alle mine sansar vaknar til liv saman med naturen rundt meg. .
I dag stillte han opp med ei om mulig enno flottare framsyning enn ellers; friskt lett vårregn som fekk fargane til å eksplodere- heilt fantastisk å køyre til jobb gjennom Fana ein slik vårmorgon! Det luktar av jord, knoppar som brest til irrgrøne blader, av blomar i alle fasonger og
fargar, møkaspreiing på bakkane, ei nydeleg lukt, synst eg, ho minner meg om turar som barn rundt på gården til Farmor og Farfar, med søskenbarn som visste om alle mulige hemmelege gøymestader, og om korhen det var mulig å akkurat nett so vidt klare å hoppe frå låvetaket, og lande mjukt i graset nedforbi... -Katten kom stolt heim med si første musefangst i går- og fekk masse skryt :) Eg synst jo synd i musa-men likar ikkje å ha dei i hus heller...Livets gang.
Ynskjer deg ei frisk og god veke! Ps.Biletet er av meg sjølv i 1974 eller deromkring:)

4 kommentarer:

 1. Hihi - næmmen se på lille-Ingrid da ! Så søt , med DET tøffe regntøysettet da ! :) Tror jeg hadde noe lignende da jeg var liten faktisk .....bare jeg hadde med bjørnen Collargoll på (om du husker den?)

  Helt enig med deg at det jammen er herlige dager nå midt i vår-spretten !
  Det blir jo desverre ikke så mye tid til overs etter jobb- på pc`en da men .....man må jo nyte de dagene det er fint vær ute - og det har det jammen vært litt av her i det siste !

  Ha en flott kveld Ingrid!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Vår er fantastisk! Men, eg må tilstå at eg kan klare meg utan møkkalukta eg då......Vert faktisk kvalm og får vond i hovudet når ho vert for intens;)

  Har bestilt katt hos naboen, og satsar på at han skal verta ein skikkeleg musejeger.

  Ha ein flott kveld.
  Klem:0)

  SvarSlett
 3. Så utrolig morsomt! I dag har jeg vært innom to forskjellige bruktbutikker, å den ene hadde en helt lik HH regnjakke som du har på deg, å den andre hadde buksen! Fikk vite at HH startet å lage det designet i 1969. Min bror hadde samme settet på seg første skoledag i 1979!

  SvarSlett
 4. Hmmm ved nærmere kikk på bildet var det i 1976....
  Hilsen ei som ramlet innom bloggen din ;o)

  SvarSlett