søndag 19. juli 2009

Før & etter, bilder frå huset :)

Tvkroken før.. What is there to say, but furu. Vi har gått laus med grunning, perlegrå Lady på vegger, 3 strøk. Den gamle arva sjenken fekk to lag med svar Butinoxs oljemaling.


På hemsen har ungane sin leikeplass, med bøker, leiker og spill:
Benken har mannbrann bygd av sponplater vi reiv ned frå gongen-kjekt med gjenbruk, særleg når det blir so flott! Den laveste delen av benken skal få madrass med tida.Kroken ved trappa til hemsen har blitt lys og innbydande, her ligg alle blader og bøkene i bokhyllene er lett tilgjengeleg, sit eg her og les har eg sikt opp til ungane, bort til sofaavdelinga vår, og ned til spisestova.

Maleriet på veggen har eg måla for nokre år sidan..


Stolar frå IKEA, lampe frå Living, vifte Wilfa. Ingen av dei er nye, men kjem meir til sin rett no.

Trappa opp til hemsen er blitt svart med Butinox oljemaling, trur den bør få eit lag lakk etterkvart, men det blir ikkje i sommar :)

Fint med det svarte mot alt det kvite synst eg.Mykje vakling på gardintrapper for å nå opp i dei høgste hjørnene av stova...

Har ikkje fått alt på plass i sofakroken enno, men lyst er det blitt iallefall. Mykje jobbing på oss i sommar, men no skal det kun gå i lesing av bøker og magasin, kos ute og inne med venner og familie, rødt i glaset og turar med ungane resten av ferien :) Puh!

10 kommentarer:

 1. for en jobb dere har gjort...og så UTROLIG FLOTT det ble!!! det må være utrolig deilig å være ferdig med det;)
  nå kan dere kose dere ihvetfall:)

  klem tara

  SvarSlett
 2. Så flott å vera ferdig med den store opp- pussings jobben- veldig bra resultat,og så har de små ungar rundt dåke samstundes!Kjekt å få fram det meir personlege,sjølv om det alltid har vore veldig koselig hos dåke!Besøket er snart på trappa - klem Søs

  SvarSlett
 3. Så morsomt å se før og etterbilder. Det ble virkelig kjempeflott! Nå fikk eg og lyst å male :-) Ha en fin søndagskveld!!!

  SvarSlett
 4. Så snyggt det blev! Vilken skillnad efter all vitmaling - det har blivit så ljust!

  Ha det fint!

  SvarSlett
 5. Så UTRULEG flinke de har vore, og så UTRULEG flott det vart!!! Eg vert reint misunneleg, sjølv om det ikkjer er fint. Sitt og lurar på om me ikkje skulle ha pussa opp eit storesyster-rom snarast mogleg, men det vert fort med planane kjenner eg :)

  Nyt dagane i "nytt" hus og med godt samvet!

  SvarSlett
 6. Hei, kjempejobb og så mye finere det ble!!!! Gratulerer og nyt sommeren, klem fra M

  SvarSlett
 7. Heisann,
  SÅ fantasisk flinke dere har vært med male-jobben. Det er jammen i meg ikke rent lite dere har gjort! Det har blitt kjempefint! Og nå kan dere virkelig unne dere en pust i bakken. Nyt resten av sommeren i "nytt" hus..:-)) Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 8. Wow! Kor flott!
  Kjenner eg blir missunneleg på den flotte hemsen i stova, genialt å ha ein eigen leikeplass!
  No skal eg kike vidare på bloggen din;)

  SMil frå Anita

  SvarSlett
 9. Vilken skillnad! Verkligen jättesnyggt!

  SvarSlett
 10. Hva gjorde du med dørene på furubenken? Tatt ut en bit i midten eller?

  SvarSlett