mandag 19. oktober 2009

Då va "julaklena" kjøpt :)

Sit her med sjuk veslebror & hektiske jobbdagar. Puh. Eit evigt puslespel om kven som skal jobbe og kven som skal være heime..Får jobbe litt på data iallefall. Men tok meg tid til ein tur innom KappAhl på veg til barnehagen og tidleg henting, kom heim med nydelege julakler til liten og stor :)


KappAhl sin Vintage Stories gjorde valget lett ;) Denne skjønne kjolen kosta 599,- ikkje noko å sei på det :)

Storesøster sin duslilla kjole kosta 349,- og vesten 179,- Ho er på "veninndebesøk" og har ikkje sett den enno-men den fell heilt sikkert i smak :)

Veslebror har fått denne skjorta-som eg håpar er "kuul". (Det han likar for tida vert nemlig samla i dette begrepet.)
Dette beltet fekk han også-DET er iallefall kuult :)Litt pynt fekk og bli med..Middagen lyt vente for springen er tom for vatn... Sidan vi er tilknytta vassverket får vi håpa at dei jobbar med saka :) Kreativ middagslaging utan vatn, ma potetene kokt i microen :) Go kveld frå Ingrid Marie

3 kommentarer:

 1. Verkeleg flotte jolekle du har funne til deg og dei små! Og imponerande å vere så tidleg ute... her er jola noko fjernt der framme foreløpig ;)

  God veke!

  PS: Kjempefint speilbord!

  SvarSlett
 2. Så flotte klede,kjekt med ei tvillingsøster som er flink til å finna det fine -blir nok KappAhl tur på meg og!Det nye bordet med speil passa så godt inn hos dåke,saman med den fine senga!Go`natt frå MO:)

  SvarSlett
 3. Natta til M og O, håpar natta vert rolig :) Varm klem

  SvarSlett