mandag 23. november 2009

En pepperkakebybaker gir seg aldri!


Når en pepperkakebybaker baker pepperbakekaker!!


Ps.Dette bildet er lånt av Martha Stewart altså!

Her i huset har vi kjøpt inn og skal igang med å bake nye hus til pepperkakebyen! Ett skal vi pynte her heime med ungene og ett skal eg ta med på skulen og pynte saman med elevane-på onsdag skal vi rusle ned til byens storstove og levere byggverkene :)


Bilde av fjorårets her i huset i den hemmelige hagen. Bittelitt nivåforskjell frå Marta sitt, men ungane (og ikkje minst ho mor sjølv) kooste seg :)


At nokon kunne gjere dette bryter med all rettferdighetssans-både for små og store! No må vi vise ungene at vi ikkje gir opp-Vi lar oss ikkje knuse!

Innbrudd på jobben og alt av pcer stjelt i helga også, og kun 3 veker sidan forrige innnbrudd med masse ødeleggelser av ma to projektorer, pcer osv...Sukk. Jammen glad for at eg tok pc`n med heim i helga for å jobbe litt, alle rundt meg i kontorlandskapet har mista alt dei hadde lagra på maskinene sine, kun det som ligg på felles server er redda. Sukk igjen.

Tross alt-dette bakeprosjektet gir oss ein følelse av å kjempe saman mot det vonde-det gode skal seire!!


"Alle" i byen er med :)


4 kommentarer:

 1. Oj-skal sei at bokstavane hoppa hit og dit i dette innlegget.. Får nesten skulde på Blogger, for alt ser bra ut, med rett skrift og størrelse, ingen merkelige hopp mellom linjene osv på utkastet. Nokon som veit kva som skjer? Eller har opplevd det samme? Kan det ha med type nettleser å gjere? I sofall bruke eg explorer..

  SvarSlett
 2. Hei Ingridmarie!
  Takk for hyggelige eldinger i bloggen min! (Det er så moroå få kommentarer!)
  Ja, jeg jobber som grafisk designer, jobber mest med redaksjonell design, men leker meg litt med å illustrere litt også.
  Koselig blogg du har, jeg legger deg i rollen min, så følger jeg deg videre.
  Og jeg synes deres pepperkakehus var mye mer sjarmerende enn Marta sitt!

  SvarSlett
 3. Go Bergen!!!
  Själv är jag i Sverige på feire, men annars hade jag bakt.¨

  Ha det fint!

  SvarSlett
 4. Hei
  Har du lyst på en utfordring? Jeg har gitt deg en ;-)

  SvarSlett