onsdag 4. mars 2009

Ny skatt i samlinga mi

-Kom over denne tekanna på Fretex ved Laguneparken i Fana,Bergen. Ho fekk gjerne lov å bli med heim ja.. Ho er frå Egersund, har eit bittelite skår ved tuten, men det synst eg berre er sjarmerande;) Veit ikkje heilt kor gamal ho kan vere? Kanskje nokon der ute eig ei liknande? Og veit noko om henne? Eg synes teksten var so flott-lurer på om det kan vere eit te-merke? Då skal eg lage meg ein kopp med herlig Pukka-te. Dei kan varmt anbefalast! Min favoritt er denne her; Detox med smak av anis,fenikkel og lakris.mmmm


8 kommentarer:

 1. Koselig blogg du har. Og tusen takk for den flotte meldinga jeg fikk i bloggen min. Jeg må si jeg feller en tåre når jeg leser hva du skriver. Håper du får en flott kveld. Tusen takk igjen. Og mange klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. hei
  så fin blogg du har, kannen var flott!
  ha en riktig fin kveld

  SvarSlett
 3. Oi - den var jammen flott Ingrid !! Den lille teksten gjorde den jo også enda litt mer spesiell!

  Her er det fridag for min del - og det kjenner jeg har vært godt ......Har fått handlet litt (i Våge!;) og skal nå ta fatt på litt mer rom-prosjekt ....denne gangen på Sondres rom! TTT , når vi skal prøve å få alle rommene ferdige - på en gang! Satser på å være noenlunde i havn m prosjektet til helgen iallefall......(håper)

  Ha en herlig kveld og kos deg med teen din ! :)

  klem fra Liv Elin

  SvarSlett
 4. Hei. Lurer på hvor du har fått tak i serviettholderen??:)

  SvarSlett
 5. Koselig blogg du har :-)
  Denne tekannen mener jeg er fra 50- eller 60-tallet. For å være sikker må jeg se stempelet. Det finnes også lave og brede tekopper med skål til denne kannen. Dersom du går på Loppemarkeder kan du avogtil finne der :-) Det finnes også brikker i Blikk og kakebokser med reklame for ABC te. Du finner gjerne reklamen under brikken og på innsiden av lokket. Tror ABC te kommer fra Bergen.
  Håper dette var til litt hjelp :-)

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 6. Så koselig den tekanna var. Eit skikkeleg varp:)

  Søte skiløparar i forrige innlegg. Her på vestlandet må me improvisera som best me kan. Det er jo ikkje så ofta været er på vår side.....;)

  Ha ei god natt.
  Klem:0)

  SvarSlett
 7. Godt den kommer snart no da...Får tro det er den lille vispen ;0)

  Søt tekanne, ahr aldri sett maken selv ikke i min butikk ;0)

  Også jeg elsker te med litt lakris smak i ;0)

  SvarSlett
 8. Hej!

  Tack för dina snälla hälsningar. Och vilken söt kanna du fyndat!

  Hoppas att du har haft en riktigt fin helg!

  SvarSlett