tirsdag 3. mars 2009

ut(inn) på (ski-)tur- berre litt sur..

Barna har endelig fått seg ski!! Tante og onkel kom på besøk frå Ålesund & hadde med seg avlagte ski & stavar frå sine små, som er blitt store! Hurra! No kan vi ut på ski alle fire!! Skisko fekk eg til begge to på Fretex til 45 kroner paret, og då var det veldig fint brukte sko. Stor var skuffelsen då vi vakna til heilt snøfritt Bergen morgonen etter. Eg visste ikkje anna råd enn at dei fekk spenne skia på og gå runder rundt spisebordet :) Stor suksess!


Veslebror rundar spisebordhjørnet med stil. Kjemping i tet, kven kjem seg først i mål på kjøkenet?
Appelsinpause måtte til når ein er på tur, enkelt og greit, rett inne på kjøkenet, med skia på:)


Her er oppvasken blitt foreviga, det er dekketøy i plast frå Indiska, kjøpt i Åsane, Bergen.


Og denne vakre blomen kom bror min med-imponerande at han hugsa at det var Ranuklar eg hadde til brudebukett. Takk Bro!

3 kommentarer:

 1. Ja det er jamen godt å ha Fretex..alt det man kan finne for en billig penge..Og spesielt skiutstyr til barna når de er så små og vokser ut av alt med en gang..:o)Trenger ikke snø ute når man har gulv i stuen nei:)

  SvarSlett
 2. Så fint å se unger med skiglede ;). Veldig synd at snøen forsvant. Vi har masse snø nå, men det er tøvær. Jeg har fortsatt lyst på flere sparkturer og hytteturer.

  Jeg er ingen ekspert på pelargonier, men litt nybegynner - og det har funket. Om du søker på nett finner du andre steder som kan forklare mer om disse fantastiske plantene. Men - når det gjelder stilknnger så klipper jeg av den ved et ledd (tror jeg har lest det), enten setter jeg den i litt vann eller så putter jeg den i jord med en gang. Noen ganger råtner den, men andre ganger slår dem rot og blir til en ny plante. Etter hvert er det lurt å toppklippe den, for at den skal bli mer frodig. Som sagt - jeg er selv litt nybegynner, men jeg behandler de som ungene mine. Litt sånn besettelse, men jeg blir glad av å se at det fungerer ;). Lykke til!

  SvarSlett
 3. Ha ha - herlige bilder! Det er i slike tilfeller det er ok å ha gulv som tåler mye... ;-)

  SvarSlett