mandag 23. mars 2009

Vår i lufta..jippi!

Slik står krokusane i hagen no om dagen, i selskap med klosterklokker og snøklokker. Lufta smaker av jord og liv -eg pustar djupt inn før eg set kursen mot sentrum & jobb:)

Klosterklokkene er litt større enn snøklokkene, og med litt grønt i klokka. Nydelege!So er eg blitt sopass urban med åra at eg og nyt nærheita til byen, her representert ved ein bedre KaffeMokka på ein av byens mange kaffibarer :)

Då var ei ny veke i gong- NYYt våren og at det er lysare om kveldane, tenk det er ikkje lenger mørkt når vi kjem heim frå jobb & barnehage! Kjenner likevel at alt eg skal rekke held på å sette seg i skuldrene, prøver å vere obs,strekke ut og senke skuldrene, men det er ikkje lett å lære det av seg.. I morgon skal eg heile dagen på kurs og lære "Korleis ein kan bruke resirkulerte materialer til kunst og håndverk"! Det blir jo kjekt! Etterpå skal eg rekke å hente påskebestillinga til jobben på "Bergen lek og fritid", før eg spurtar avgarde og rekk barnehagen, vonleg ;)
Ynskjer deg( og meg sjølv) ei god og stressfri veke!

4 kommentarer:

 1. Eg elskar denne tida av året! Det er så kjekt å sjå alt som spirer og gror. Det gjeld berre å stoppe opp og sjå etter:) Håpar du får ei stressfri veke;)

  Klem:0)

  SvarSlett
 2. Hei på deg,
  og tusen takk for koselig hilsen hos meg!! Og det går mye bedre med "pasienten". Ja er det ikke deilig med leengre kvelder..sukk. Her ligger snøen enda, så vårblomstene lar vente på seg litt til.Ha en god dag.
  Klem fra retro-rikke

  SvarSlett
 3. Deilige vårtegn:)..så gøy med kurs da! Hørtes veldig spennende ut.. Håper du lærte masse.. Ha en super dag! :)

  SvarSlett
 4. Heia der!
  Har snakka med posten og det var ikke så mye å gjøre med saken ettersom den ikke ble sendt i oppkrav, bare som brev ;(

  Men kanskje dukker det opp en dag, håper da inderlig det!!!

  SvarSlett