onsdag 10. juni 2009

Georginer og litt nytt fra Plantasjen:)

Dagane fyker avgårde og det nærmar seg terminavslutning på jobb, med alt det bringer med seg av planlegging for neste skoleår, legging av vekeplanar, mine og dine planar, testar, rettingar, statestikkføringar, korøvingar, opptredener, idrettsdag, leikedag, repitisjonar og innstramming av ro og orden :) Kjekke dagar, sjølv det går i eitt. Men denne helga tek vi toget til Tigerstaden og helsar på familien i Asker. Gler meg storveis til det! Ha ei fin veke du som kikker innom her:)
Nydelig hagesett i isblått, ein av mine favorittfargar , til 59 kroner på Plantasjen.. Ja, no har eg jo hageutstyr frå før, men dette kjem eg nok til å bruke flittigt. Det gamle kan eg kanskje donere til hagegruppa på jobben, tenker eg!


Fargerikt kostesett frå Plantasjen til kroner 49.50. Det gamle er begynt å ruste slik, at dette innkjøpet godt kan forsvarast ;)

Slik står georginene heime hos oss om dagen. Har ikkje vore so begeistra for denne blomen alltid, men eg får berre meir og meir sansen :) Vakker, synst eg.


2 kommentarer:

  1. Så fine ting du har fått tak i! Og georginen var virkelig vakker :) Får mer og mer sansen for dem jeg også!

    Hilsen Margrethe

    SvarSlett
  2. Georginen var flott! Det er jo en flott blomst, takknemlig og varig. De har også blitt min favoritt, og nå vet jeg at jeg skal ta vare på knollene til neste år også ;O)
    Ha en fortsatt fin uke !

    SvarSlett