fredag 5. juni 2009

Søker Dronning Ingrid, nær Bergen..

Bildet lånt frå BoGrønt si webside..
-Har du sett Dronning Ingrid?

Ønsker meg so veldig desse vakre svale rosafarga pelargoniane.. Dei får meg til å tenke på sommar, sol & ferie..I Danmark finn du dei vakre gammelrosa blomane overalt, men her har eg hittil kun funne dei i skarp rosa, og det blir ikkje heilt det same synst eg.. Kunne jo prøvd meg på å dyrka dei fram frå frø, men det toget har vel gått for i år? Ser dei for meg i robuste krukker på terassane, i vindaugskarmane og ute i hagen. Blir veldig glad for tips dersom dei e blitt sett av deg, helst nær Bergen :)Bildet er lånt fra www.pelargonia.no

5 kommentarer:

 1. Heisann du;)
  Jeg letet også lenge etter disse,fant de tilslutt på plantasjen, men har ikke sett de der i det siste.Men har vært i kontakt med frublomst på Nesttun, de skulle få dem inn, kjøpte et nydelig eksemplar hos dem i fjor. de ligger på nib så du kan jo evt sende de en melding å spørre;)ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei og god morgen.
  Jeg håper du har funnet "dronningen" i ditt område? Hun er så vakker. Jeg savnet også å finne Dronning Ingrid i Norge lenge....men nå finnes hun mange steder og hvis du er i Oslo nå i sommer, kan du gjerne få en plante av meg.
  Ha fortsatt en deilig helg. Klem Hanna

  SvarSlett
 3. Heisann!!
  Stikk innom Stend gartneriutsalg!! Den ligger ved jordbruksskolen!
  Flotte planter til en 50 lapp!!
  Der stelles plantene med omsorg:o)

  SvarSlett
 4. Hei! Dronningen er vakker, ingen tvil om det! Jeg har selv to stykker som kommer veldig fint nå.
  Her hvor jeg bor har de den mange steder, så jeg vil tro det ikke er så vanskelig å få ta i den.
  Lykke til på dronningjakt :)

  Ha en fin lørdag!
  Hislen Margrethe

  SvarSlett
 5. Dronning Ingrid og de andre lyse vennene er vel å få mange steder de nå. Har da sett de i vanlige blomsterbutikker i flere år heromkring. Men bergen aner jeg ikke åssen det bir med.

  Men det er også kjekt å bytte med noen, pelargoniastiklinger er så greit å sende :)

  SvarSlett