mandag 22. juni 2009

Modne blåbær, blomster og tegning til mor :)

Årets aller første modne blåbær-plukket av ivrige små barnehender rett utanfor huset vårt. So no er det blålilla tunge, munn og hender på store og små her i huset:)

Har endelig fått tak i stiklinger til pelargoniaen "Dronnin g Ingrid", med sine nydelige sarte rosatoner. Dei var utselt over heile Bergen, hadde visst vore liten produksjon i år meinte dei på ei blomeforetning i Laguneparken. Men på Stend jordbruksskole hadde dei ei morplante som dei solgte stiklingar av. Jippi!! I påvente av at dei skal blomstre har eg kjøpt meg nokre i litt andre rosatoner og eit par kvite.
Denne planten veks det mykje av i hagen, men eg kjenner ikkje til sorten frå før. Det er sikkert ein vanleg hageblom-kan nokon hjelpe meg med navnet?!


I barnehagen vert det til mi store glede lagt vekt på teiking og ikkje berre på fargelegging :) Og storesøster kjem ofte heim med produksjonen. Denne nydelege teikninga fekk eg på fredag. Gjett kven desse to fine jentene er då !?

2 kommentarer:

  1. Her er ikkje blåbæra heilt klare enno, men me ventar i spenning :)

    Og for ei nydeleg teikning! Storesyster her i huset er òg ivrig i produksjonen, både heime og i barnehagen. Og skal ho glede nokon, det vere seg foreldre, besteforeldre eller bestisar, så lagar ho noko fint. Det syns eg er ein go egenskap :)

    Nyt sommardagane!

    SvarSlett
  2. Hørtes deilig ut med de første blåbær. :) Og så skjønn en tegning da, fin mamma og storesøster.;) Får stadig overrekt flotte tegninger av 5-åringen min selv, og da er det gjerne bilde av meg og lillebror.:) Også så herlige uteplasser du har har lagd i innlegget under da!

    SvarSlett