mandag 8. desember 2008

Ein engel,eitt lite hjartesukk & hyggelig utmerking

Denne skytsengelen er til deg som kjenner at du treng ein!!


Blogginga i kveld gjev ei kjærkommen lita avkobling frå pass av syyyk veslegut med feber & vannkoppar. .Eg klagar ikkje altso, vil jo gjer alt for den litle prinsen, og det er jo han som virkelig lir her! Men kan ikkje hjelpa for at eg funderer litt her eg sit.. Er det ikkje rart med det; At sjølv om far rett nok og tar seg sjukeperm og skal være heime nokre dagar med den vesle, so er det mor som skal ut av huset og på jobb som 1. vaknar av barnegråt. 2. ser til guten. 3. skifter bleier, gir drikke, måler temp, gir paraset, trøster og bysser, smører kvitvask, skifter sengetøy osv..... I barnehagen vil dei ikkje at vi kjem med han før tidlegast mandag om ei veke, og då lyt koppane vera tørka inn..Skjønar dei godt, det er jo so smittsomt, og no nærmar jula seg...I morgon er det snille tante som stiller opp som barnvakt, slik at vi begge kjem oss på jobb:) Skulle avogtil hatt meg ein kloning som kunne gått på jobben for meg :)


Ei stor takk til dei hyggelige bloggdamene Henriette og Rosa!! Denne vakre utmerkinga fekk eg både frå Henriette i To hus tett i tett-og frå Rosa i Rosa Univers. Begge er bloggar du berre blir glad av å lese! Det er verdt å ta kikk innom hjå dei! Du kan besøke dei henholdsvis her : http://tohustettitett.blogspot.com/ og her http://rosaunivers.blogspot.com/ :)


Her er dei vakre orda som eg fekk saman med den vakre biletet i utmerkinga- Hjarteleg takk-det varmar!


-Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! "Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.


Eg lovar å komma tilbake til kven som skal få ho vidare frå meg igjen-må kvile hovudet litt på puta før "nattevåket"startar.. Men vil iallefall starte med å gje den vidare til Jill inne på http://fyrarumochkok.blogg.se/-som ei hjarteleg takk for den nydelege strikka rosa eg vann hjå deg ! Og til Liv Elin i Husrom og hjerterom http://husromoghjerterom.blogspot.com/ for hennar mange vakre foto som eg gler meg over. Flotte jenter med herlige bloggar som er verdt eit besøk! Og der grine minstemann-eg lyt springa! God natt frå Ingrid Marie

6 kommentarer:

 1. Riktig god bedring til den lille!!Håper natten ble bra..Ja, hu Mor er god å ha :)Klem Lill

  SvarSlett
 2. Grattis med utmerkelse:-)

  Vet du! Jeg fant faktisk enda en slik krukke med bær på. Men denne gangen med lokk!! Slik du har! Og forhåpentligvis får den rørte bær i seg den og:-)

  Ha en fin kveld og god bedring til lille gutten din!

  SvarSlett
 3. Hej!

  Tack snälla! Och vilken härlig tekst.

  Hoppas du har en fin onsdag!

  SvarSlett
 4. Håper der er bedring i vannkoppene hos der ;) Ville bare si at jeg synes du har en sånnkjempekoselig blogg, og ønske deg en fin dag ;)

  SvarSlett
 5. Og så delte jeg likegodt ut en award til deg jeg også ;)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for awarden Ingrid ! Så koselig !:)
  Håper minsten kommer seg snart nå !

  Her styrer jeg litt med å få julekortene iorden - har hatt noe kluss med printeren - men det ser visst ut til at den på jobben til sverre klarte jobben!
  Så da får jeg forhåpentligvis juleposten avgårde før helgen !

  Håper dere alle har en kjekk førjulstid tross vannkoppene ....

  Klem fra meg

  SvarSlett