søndag 7. desember 2008

Fana kyrkje, juleklipperier & sykt barn..


Endelig vart det helg og kvile.. Eller, eh, nei. Riktig so hektisk vart det plutselig.. Fredag endte barnehagedagen tidleg, med telefon på mammas jobb i ett-tida om at minsten hadde feber. Tidlig helg for begge barna og mor. Rolig start på helga, og kos med pepperkaker, mandariner og nøtter. Men fredag kveld dukka første "myggstikket" opp. Det var ikkje til å ta feil av; Vi har fått vannkoppane i hus. Godt med tanke på det at vi rekk å bli ferdige til jul, og med det at storejenta har hatt dei før.. So liten og ynkelig vesleguten er der han ligg og ynkar seg. Men dei lyt jo berre gjennom det. Kvitvask, smokk og saft i mengder gjer det litt betre i all elende.

Litleguten søv seg gjennom kløen..

Storesøster fekk være med mamma på familiegudsteneste i vakre Fana Kyrkje. Eit advents-"must"for meg.. So flinke dei er til å inkludere barna, og samtidig gjere det til ei høgtidsstund!

Vi var bedd på middag (med heimelaga kjøttkaker-Nam!)til gode vener i dag, heldigvis har deira barn hatt vannkoppane tidlegare, so vi kunne likevel dra. Der fekk veslebror leike med "nye leiker" og gløymte det vonde ei stund. Litt juleklipperi fekk vi og tid til. Kos med små og store rundt arbeidsbordet! :) Her kan du sjå dei enkle, men nostalgiske korgene vi skal putte godt oppi og henge på treet vesle julafta :)

8 kommentarer:

 1. Stakkars vesle gutten som er syk....god bedring til han! Så ut som en stemningsfull stund i Fana kirke ;) Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Uffda, stakkar liten. God bedring til ham!

  (koselig blogg du har)

  SvarSlett
 3. Stakar vesleprinsen. Ikkje kjekt med vannkoppar, men godt dei får det når dei er små. Eg hadde det då eg var 20, og det var IKKJE kjekt:(

  Koseleg med adventsgudsteneste. Det er no det som er juleforbereiingar for min del:)

  Det ligg noko tildeg inne hos meg.
  Klem:0)

  SvarSlett
 4. Hej!

  Titta in till mig - du har nämligen en vinst att hämta.

  Ha det fint!

  SvarSlett
 5. Hei på deg,
  og takk for hyggelig hilsen på bloggen min :-) Så leit med syke barn. Ønsker veslegutt god bedring. Og god førjulstid til deg og dine! Koselig blogg du har, kikker gjerne innom igjen :-)

  SvarSlett
 6. Åheldige deg !! Du vant jo en av de nydelige julepyntene i Jills konkurranse du !!:D Grattis Ingrid !!
  Ikke kjekt å høre om minsten som har fått vannkopper da - håper han kommer seg kjapt !
  Husker nå våre hadde det her....Det var guttene som fikk det først - Amelia var bitteliten baby da - bare noen få uker gammel , men hun slapp ike unna hun heller , men hadde bare to-tre prikker eller noe sånt.....

  Så søte julekurver dere har laget da !
  Må få laget fler vi også - det ble liksom ikke mer enn de to på krokhasselen i stua - men vi får lage flere å henge opp etterhvert - det er jo under to uker til jul jo !!!iiiiiik!

  Håper dere har en fin kveld tross vannkoppene !
  klem

  SvarSlett
 7. det såg ikkje godt ut for den vetle guten. Men fint å kunne komma seg ut likevel, og få litt avledning for kløe og vondt.

  Såg kosleg ut med familiegudsteneste der ungane er så "med"!

  Ha ei nydeleg god adventsveke!

  SvarSlett
 8. I'm back - og inne hos meg ligg noko til deg ;)

  nattinatt :)

  SvarSlett