mandag 15. desember 2008

Såper,Gave & hyggelig helsing ;)

Fekk hyggelig post i dag og ;) Opptil fleire julekort, noko som fekk meg til å sette i gang med årets fotoark :) Berre nokre få utvalgte bilder frå året i eit worddokument, med ynskje om god jul og godt nytt år til alle.. Vi har også bestillt julekort frå Japan Foto,med bilder av dei to minste i familien-fekk melding i dag om at dei var ferdige og på veg i posten! -Kjekt å ha noko å kikke etter i poskassen! Er det ikkje rart med det-ellers i året går det i mail og mms osv, men i jula e det "ekte"varer som gjeld :)Vakre såper frå Magny som driv sepebutikken Savona. Du kan besøke henne inne i krinkelkroken hennar; http://magnyslillekrinkelkrok.blogspot.com/ .- Ikkje berre er såpene fantastisk vakre å sjå på, dei luktar nydeligt & gjer godt for hendene også;) Takk, Magny, for hurtig levering-no er venindegavene redda!

Nydelig helsing frå Jill kom og i dag :) Inni den røde pakken ligg det ei nydelig strikka rose som eg var so heldig å vinne inne hos henne på denne hyggelige bloggen ; http://fyrarumochkok.blogg.se/, vakkert pynta lys, skjøn engel & hyggelig helsing fekk eg og:) Hjarteleg takk Jill!!
Kjenner meg reint barnlig spennt når eg ser i postkassen kvar dag eg no !! (At vi har arva ein postkasse som heng aldeles for høgt på stativet for meg med mine 158cm, slik at eg ikkje kan kikke oppi, men må strekke handa nedi og kjenne etter om der er noko, bidrar nok og til denne følelsen ;) Ler;Hihi.. Ynskjer deg også masse hyggeligt i postkassen fram mot jul! No må eg ta kvelden!

7 kommentarer:

 1. Tror jeg må innom og bestille noen slike såper:) Takk for tipset!! Hilsen Nina uten blogg, enn så lenge....

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig hilsen! Den var virkelig koselig. Måtte beundre det fine og fargerike pepperkakehuset deres, knall!! Men det forsvinner nok fortere enn mitt :)
  Koselig med gaver fra gode bloggevenner Det forgyller hverdagen!

  Ha det godt!
  Klem Aina

  SvarSlett
 3. Så kjekt att du likte pakken!
  Og visst är det flott nu till jul med en massa spännande ting i postkassen - små julhilsninger fra familie och vänner. Härligt!

  Och så nydelige såper. Helt perfekta som gaver.

  Ha det riktigt fint!

  SvarSlett
 4. Herlig blogg du har her. Måtte innom og kikke. Kjenner meg igjen når du beskriver spenningen med å åpne postkassen i disse juletider.

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 5. Så nydelige såper..Kjenner det dufter godt og rent helt hit ;)
  Koselig pepperkakehus dere har laget også..Erså koselig å holde på med slike ting sammen..
  GOD JUL Ingrid Marie :)
  Ha det fint med familien din!

  Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett