lørdag 21. februar 2009

Ranukler-Min enkle brudebukett!

Sukk-sit i stova & høyrer regnet piske mot rutene.. Det er mykje positivt rund meg no om dagane,vi har det godt og varmt innomhus, eg får lest masse bøker&blad utan å føle at eg burde vore ute i finveret, vi har vener på besøk, Alexander vann GrandPrix, (Hurraaa! Fantastisk vakker song, ja, og herlig sjarmerande gut:) Og ryggen er bedre enn på lenge. Men..Lengtar etter våren! Såg at dei sel ranukler i blomebutikken på Vestkanten no, både i potter og avskårne..Tankane går til Vår,Sol & Sommer, hadde ein fabelaktig flott sommar i 2008!Dette er min enkle brudebukett fra bryllupet vårt, 08.08.2008..


Det er rett og slett berre ein bukett av langstilka Ranukler-min absolutt yndlingsblom-enkel & likevel full av sjarme:) Tråla land og strand rund for å finne ranuklar, men fekk erfara at tilgongen på sorten i august rett og slett var ikkjeeksisterande..endte derfor opp med eit vakkert eksemplar i stoff:) Søstra mi synst det var heilt forferdelig at eg ikkje skulle ha ekte blomar i buketten, men eg synst ikkje det gjorde det minste. Og buketten står like fin den dag i dag:)
Bilde lånt av Helena på vakre bloggen;


Storesøster i finkjolen-stas å vere brudepike ja!


Tapper liten brudesvenn i varmen-kortar ventetida i hagen :)

4 kommentarer:

 1. Heisann og takk !!
  men jeg er veldig nyskjerrig av meg da...hvem er din vennine. ??

  Takk for kommentar :)
  Irina

  SvarSlett
 2. Ranunkler er nydelige :) De står så dårlig at jeg alltid blir gretten om jeg kjøper de, men vakre så lenge det varer :) (og de varer jo lengre med kort stilk). Dine derimot ser ikke ut til å ha problemer med å holde seg fine ;) nydelige :D

  SvarSlett
 3. Nydelig! Og flotte bilder som gjør at jeg lengter til sol og sommer..

  SvarSlett
 4. Hej!

  Klart du får låna bilden på mina ranukler :-)

  Vi gifte oss samma dag 2008-08-08 :-)

  Kram Helena /Franska Liljan

  SvarSlett