fredag 17. oktober 2008

Cathrineholm..


Tenkte eg ville vise fram min flottaste Cathrineholm kjele-er alltid på jakt etter Cathrineholm, til en overkommelig pris då :)

Skal på messe i helga-håper å finne noko der :)

God helg og god "jakt"til dåke som skal på marked!

3 kommentarer:

 1. Kul gryte! Lenge siden siden jeg har sett en sånn....
  God helg!
  Klem Simmas Hus

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som har en så flott utgave av en Cathrineholm kjele..Skikkelig fin! Jeg ønsker meg sånne kjeller jeg også! Det verste er at mamma hadde noen sånne da jeg vokste opp og det aner meg at de har blitt kastet og byttet ut i årenes løp.
  Håper du finner massse fint på loppemarkedet i morgen! Gleder meg til å se! Sommerhus i Sverige er en drøm jeg har hatt lenge. Det kangjerne være lite og med utedo bare det har den riktige sjarmen :)Bare godt å ha det litt primitivt innimellom. Så er det desto bedre å komme hjem etter en stund også ;) Ønsker deg en fin helg med familien din! Så skjønne barn du har forresten! Får helt klump i halsen når jeg ser sånne uskyldige bittesmå nurk :)Nå skal vi begynne å lage Tacos her..Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min!!
  Jeg var en tur på ikea på mandag for å spore opp de glassene med elefanter på.. men vet du hva? De hadde ingen elefantting igjen forutenom serviettene!!!
  Jeg ble så skuffa for jeg hadde virkelig sett fram til å eie dem!
  :-) men.. jeg fikk i alle fall fatet!
  Ha ei deilig helg videre! :-)

  SvarSlett