torsdag 9. oktober 2008

Små og store gleder ;)

Dagen i dag har vert meir enn hektisk-ja igrunn heile veka..

For deg som orker lese detaljene; Fulle jobbdager, mandag Ikeatur og skruing av skap om kvelden, tirsdag legetime(meg selv), onsdag foreldremøte i barnehagen for begge barna-stor takk til onkel og tante som stilte som barnevakt her heime! Møter etter og i arbeidstid, forberedelser til vikarer og idag røntgen på lillemanns hofter. Det ser veldig bra ut,heldigvis.

Godgutten fekk alt han peikte på i dag, av si mamma med ny lønn på konto og so glad for at han var so flink og for at alt ser bra ut:) Han er no stolt eigar av ny Lynet McQueen bil og blad, nye smokker-sjølv om det snart er på tide å slutte.. Vi fekk pusse tennene ekstra godt i kveld pga all yogurt, kakemenner, sjokolade og riskrem han har spist i dag.. Storesøster som tolmodig og flink sa hadetbra til oss då vi gjekk frå barnehagen måtte jo og få ei lita gåve-prinsesser-blad med klistremerker! Og mannen i huset har fått vin og whiskey, fordi han er so barsk, snill og grei..smisk smisk!

-JADA DET LIGG EIT ANNA MOTIV BAK, eg innrømmer det.. Då vi var ferdige på sjukehuset i dag var det nemlig reint so altfor tidlig å hente søster i barnehage eller dra heim og lage middag-så ho mor sjølv unnte seg ein liten kikk på nye høst og julevarer i eit lite knippe av Bergens spreke interiørbutikker;


Her ser de kva som fekk bli med oss heim:Sett med 3 nydelige Greengate metallbokser, og 2 skjønne fyrstikkesker,Rice,
fra Berthas Oldebarn på Sletten Senter..Vakker telysestake fra Hilmers Hus på Fantoft, med fransk skrift..

Nye knotter i porselen til det nylig oppførte Billyskapet fra IKEA.. fra Hjerterom på Sørås

Nytt julemagasin fra KK måtte og få bli med heim..saman med siste utgave av
Bladet Mamma. med flotte mamma Henriette på framsida, tenker det e nokre pappaer som òg vil lese dette nummeret, hehe :)

Ha en fin kveld alle sammen!!

3 kommentarer:

 1. Heihei!
  Hehe, akkurat de to bladene kjøpte jeg her om dagen også! Fikk ikke så mye ut av KK Jul i år egentlig, det har jo pleid å være så utrolig bra før.
  SÅ mye fint du har kjøpt! Boksene og fyrstikkeskene var nyyydelige:-)

  SvarSlett
 2. Ååh - så mye skjønt du har funnet på shoppingrunden !!:)De boksene var så søte !
  Skulle hatt deg med som shoppeguide i byn en dag - kanskje på lørdag ? (Hvordan har du tenkt dagen egentlig ? Skal du på handlerunde etterpå ,eller? Blir din søster med ?)
  Gleder med til å treffes - vi skal i 30 års feiring senere , men det blir senere på kvelden.....

  Kose deg med bladene dine Ingrid!:)
  klem fra Liv Elin

  SvarSlett
 3. Akkurat sånne knotter jeg er på jakt etter! jippi! :-) Skal ta turen opp på Sørås!. Hadde helt glemt den butikken! Var der for etpar år siden og de har jo masse fint! Ha en fortsatt fin kveld!

  ;-)

  SvarSlett